Alla inlägg den 19 mars 2012

Av Louise Cato - 19 mars 2012 20:57

Vill ni veta min och Emelies plan inför sommaren? :D


Vi ska rida ner till skåneporten och rida in på mcdonalds drive in och beställa vars en happy meal och två morots påsar till hästarna :D

Inse hur jäkla awsome det skulle vara :D Första ryttarna i öa som gör det :D Fett najjs ^^


Puss <3


 

Av Louise Cato - 19 mars 2012 20:31

Haha, yeeah ^^ Trött Lollo ger flummigt inlägg... jag beklagar för detta :D Hahah ^^


Vet ni vad ? :D Jag och Vickan firar 2år tsm idag :D Underbara ponnyn som är MIN del av livet :)

Red ut på henne i dag, och hon var jätte fin, skrittade bara då vi drogade ner henne igår och checkade hennes tänder. Vassa kanter, försvann fort när pappa såg det och hon biter sig själv i läppen, så det blir ett nytt bett :)

Hon la inte ut tungan idag, så är det så enkelt att vår lilla svacka har varit munnen, så är vi på g igen :D För annars känns hon super :)

 Iaf, har gjort en onyttig liten mumsbit till dem bara för att det är 2års dag jue ^^ Morötter, hästgodis, knäckebröd, havregryn, sirap och lite raps olja blev det ^^ Barnsligt, i know :D Hehe ;)


Yesyes, första dagen på praon idag :) Praoar hoss vår hovslagare, han e bara så awsome haha, att han orkar hålla tag i en ardenner upp mot 900kg.. strongt :D


Fick iaf kratsa hovarna på en ardenner hingst på över 800kg.. mäktigt ^^ Man var lite skraj när dassa locken till hovar kom upp mot huvudet ;O Haha, men det var sjukt skoj och han var jätte fin, har bilder på honom som jag kan se om jag kan ladda upp, stooor bjässe hingst :D


Sen var vi hoss fler ardennrar, jätte mysiga är dem, men inte lätta att sko. Fick mest titta på idag, men jag lärde mig SJUKT mkt! Så jag tror nog att jag ändå utbildar mig till veterinär och specialiserar mig på hovvård. Skulle vara kul :)


Längtar faktiskt tills imorgon, vi skulle tydligen till vår granne och min tränare ;D Sen ska han komma och sko vinni på kvällen, får se om jag kanske får testa lite ;) Veterinären e ju nära till hands ;) Haha, nee skämta bara, men skulle vara kul :)


Thihi, ska ladda upp bilder på konfirmations klänningar jag tittat på :)


Puss <3

Ovido - Quiz & Flashcards