Alla inlägg den 14 februari 2012

Av Louise Cato - 14 februari 2012 19:42

Yes, FLM.. palla lixom?

Hade migrän igår o somnade kl 4 på eftermiddagen, sov sen till kl 8.. där efter var det bara att vänta ut natten.. 20 över 5, var sissta gången jag tittade på klockan innan ja somnade igen.. Vaknar, o e skit trött.. ja menar konstigt? ;)

Haha nee, men skolan har varit rätt okej.. fast sissta lektionen.. man blir bara så besviken.. varför kan ingen älska mig för den jag är?  Istället ska folk trycka ner en. men wtf? Palla bry sig om dem.. dem har inte friheten som jag har..


Ponnyn har gått så sjukt bra!! just nu är hon på topp!! Jätte nöjd med henne!

i torsdags hopptränade jag, hoppade typ bara ett 60 hinder vid B med markbom framför och bakom. Så sjukt svårt ! xD Haha, Vickan bara " yay! Hinder, vi hoppar allting i ett hopp! " Knas ponny ;) Tillslut kunde vi komma över det rakt och stabilt utan att min lilla huligan bytade galopp i språnget, och när man vill att hon ska byta så bara spurtar hon iväg xD

Kan inte bara mer än att skratta åt henne ^^ Sådan underbar personlighet har hon :D

Sen tränade jag dressyr i söndags, och hon var jätte fin, + i kanten till den underbara lilla ponnin ;)

Tränar just nu på att hon ska kunna sammla upp sig i alla gångarter och att sedan kunna öka och reglera henne där emellan utan att jag ska bli för hård i handen och vilja 'stoppa' henne istället för att mjukt stoppa upp henne. Men hon gick jätte bra! Sen har vi börjat med att hon ska få in bakbenen jätte mycket mer och att hennes rygg och bakdel lyfts ännu mer när hon går iform.

Kul att träna när det går så toppen.


Red henne idag också, och jag red henne ganska mycket dressyr. Och hon var jätte possitiv! Jätte kul!

Lät henne galoppera på lite längre tyglar på en sträcka, och istället för att öka så sänkte hon sig ner och gick med höjd rygg, precis som vi tränat på :D

Finsate ponnyn ^^


Snart kommer det lite mer info vad jag gör på datan när jag väl är inne. :D Så håll utkik

OCH headern... det kommer ^^ hehe..


Puss Louise

Ovido - Quiz & Flashcards