Alla inlägg den 24 juli 2011

Av Louise Cato - 24 juli 2011 00:54

Hej alla bus ungar ;)

Idag vaknade jag och Elise av att William lät som en jäkla kalkon nere i köket, jag hade sån lust att bara gå ner och skjuta honom, för jag tror att kalkoner inte är fridlysta.. Eller?

Jaja, vi kom upp i alla fall, hehe klockan ett. Det blev lite frukost och se red jag och Elise till teräng banan, den var lerig och alla hinderna var umkull rivna av ridskole ungar -.- Så vi la upp dem, hehe.. Där var ett däckhinder som inte var helt säkert att hoppa över, så jag hoppade av och började fixa till det. Då började det plötsligt att sticka i hela armen och Vickan försökte slänga sig åt sidan. Så såg jag att det var skit många getingar som flög runt. Hehe, så det blev full fart där ifrån. 

Vickan blev stucken på bringan, och Palle med, men ingen av dem fick alergisk reaktion. Så jag hoppade upp igen och vi hoppade över de hinderna som redan var upp satta. Vickan var jätte fin och hon var mer följsam i dag och lyssnade bättre. Hon gick i jätte fin skänkelvikning i både trav och galopp. Hon hoppade som en gud, jag längtar verkligen till  Kullabyggden, Vickan känns redo, för så som hon bjöd mot hinderna har hon inte gjort på länge. Fast jag försökte få henne att ta ett språng till innan ett hider, så det rev vi, det var ju mitt fel. Elise satte upp det, även där var ett getng bo, fast då blev ingen stucken. Efter ett tag började det regna mer och mer, så vi började rida hem, då började det sticka mer i armen, samtidigt som jag inte hade någon kännsel i handen.

Det visade sig att jag hade 5st geting stick på vänstra armen och 2st på magen D: Nu kliar det skit mycket xD


Sen nu ikväll var vi på bio, tittade på Bad Teacher. Det var helt okej :)

Haha, på tåg stationen var den en man som hade ett paraply, så han pekade mot oss med det och sa något som vi inte hörde, och han fortsatte att gå, haha så han gick in i väggen. Snacka om vad i fick hålla oss för att inte asgarva innanhan hunnit ut. Det såg skit roligt ut, och då var ändå hela dörren öppen xD

Just dee, moi mobil funkar igen! :D Lite knäpp, men helt OK. 


                                        Saker jag ska köpa till hopptävling:

 


Sawaroski pannband i guld till Vickans hoppträns        

 

Underbar GPA kavaj

  

Brun GPA hjälm, brun ofc

Vet inte riktigt om jag ska ha såna, men de är coola, vad tycker ni? Ja eller nej?

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Hellu
Följ mitt ponni ryttare liv när jag tränar och tävlar mina ponnis ;)

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards